Tweede Achterhoekse Voetbalnacht

Op donderdag 8 juni 2017 vond de tweede editie plaats van de Achterhoekse Voetbalnacht. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond met volop belangstelling van het publiek, interessante tafelgasten, muziek en mooie winnaars; zowel van de Awards van De Gelderlander als van de Awards vereniging, vrijwilliger, voorzitter, scheidsrechter en talent.

Al rond 19.00 kwamen de eerste belangstellenden de business club van De Graafschap binnen en werden verwelkomd met een kop koffie en muziek van de tweekoppige formatie Banned Heroes.

Om 20.00 uur ging het programma van start en spraken de presentatoren Inge de Jager en Michiel Fukking met tafelgasten Mary Kok-Willemsen en Eric Braamhaar. Ook een afvaardiging van beide Achterhoek Cup finalisten Concordia Wehl en AZSV kwamen aan bod. Voor de pauze reikte Patrick Verheij van De Gelderlander de prijzen uit voor de top 3 van het Elftal van de week (Michiel Krabbenborg – RKZVC; Jaël Krosse – Silvolde; Robin Faber – DZC ’68), en de Topscorers uit de Achterhoek (Thom Berendsen) en de Liemers (Sven Udink). Winnaars kregen het, opnieuw leven ingeblazen, bronzen GP mannetje. Na de pauze werd de avond voortgezet met Mary Kok-Willemsen en Eric Braamhaar waarna aansluitend de Award-uitreiking kon beginnen. Voorafgaand daaraan werden de juryleden Anne Garretsen, Dennis te Braak, Fred Baars, Theo Huijskes en Jeroen Sanders bedankt voor hun inzet.

Alle Award-winnaars kwamen nog eens op het podium waarna de avond gezamenlijk afgesloten werd met een drankje.

Op naar de volgende Achterhoekse Voetbalnacht! Binnenkort maken wij bekend wanneer de volgende Achterhoekse Voetbalnacht plaats vindt!

tweede-achterhoekse-voetbalnacht

Berichten uit de pers

“DZC’68 verkozen tot beste club”

“Achterhoekse voetbalnacht boeit en inspireert”

Fotoreportage Achterhoekse Voetbalnacht

“Fotoreportage Achterhoekse Voetbalnacht 8 juni 2017. Fotograaf: Henk den Brok”